خرید شیرآلات

همه آنچه باید درباره خرید شیرآلات ساختمانی بدانید

صنعت ساختمان‌سازی به‌عنوان موتور محرک بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی در سطح کشورها به شمار می‌رود. یکی از این بخش‌ها که در اثر رونق ساختمان‌سازی در کشور رونق پیدا می‌کند، صنعت شیرآلات ساختمانی است. در اصطلاح انگلیسی به این گروه از شیرآلات اصطلاحاً building valves گفته می‌شود. در بخش‌های مختلف یک ساختمان ازجمله آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام نیاز مبرم به حضور این شیرآلات وجود دارد. در گذشته نه‌چندان دور، شیرآلات ساختمانی صرفاً نقش کنترل مصرف آب در ساختمان‌ها را بر عهده داشتند؛ اما در سال‌های اخیر با توجه به مطرح‌شدن بحث ساختمان‌های مدرن و بالا رفتن اهمیت بحث دکوراسیون و زیباسازی منازل، تولیدکنندگان تلاش بسیاری برای ارتقای کیفیت ظاهری شیرآلات به خرج داده‌اند و محصولاتی با کیفیت بسیار بالا در حال حاضر در بازار کشور در دسترس است. در ادامه با ما همراه باشید تا ضمن بررسی انواع شیرآلات ساختمانی، در خصوص خرید شیرآلات نیز مطالب مهمی را خدمت شما ارائه کنیم.

مقدمه‌ای درباره تاریخچه شیرآلات ساختمانی

استفاده از شیرآلات، قدمتی به درازای استفاده بشر از آب دارد. از زمانی که انسان‌ها سبک زندگی یکجانشینی را انتخاب کردند، متوجه شدند که برای تأمین نیاز خود به آب نیاز به کنترل و ذخیره کردن آن دارند. پس‌ازاین که مسئله ذخیره‌سازی آب توسط آب‌بندها رایج شد، حالا باید فکری برای انتقال آب به سمت خانه‌ها می‌شد. به همین دلیل سیستم‌های لوله‌کشی کم‌کم فراگیر شدند. شاید تعجب کنید ولی قدمت نخستین سیستم‌های لوله‌کشی به حدود 1700 سال قبل از میلاد برمی‌گردد. در اروپا یونانی‌ها اولین کشوری هستند که به فکر مدیریت جریان آب از طریق سیستم لوله‌کشی افتادند.

پس‌ازآن وقتی به کمک لوله‌کشی آب را به منازل ساختمان‌های مختلف منتقل کردند، برای کنترل کردن جریان آب نیاز به تجهیزی داشتند. به این صورت که به کمک آن هرگاه نیاز داشتند، جریان آب را وصل کنند و هرگاه نیازشان برطرف شد، جریان آب را قطع نمایند. به‌این‌ترتیب مفهومی به نام شیرآلات به میان آمد که به کمک آن‌ها جریان آب را تا حدود کنترل می‌کردند. از همان روز به این‌طرف هم‌زمان با پیشرفت سیستم‌های آب‌رسانی، شیرآلات متنوعی نیز تولید و روانه بازار شدند و در حال حاضر گزینه‌های متعددی از شیرآلات ساختمانی برای انتخاب پیش روی شما است.

ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که نخستین مدل از شیرآلات ساختمانی امروزی در سال 1937 توسط فردی به نام آل موئن طراحی شد و درنهایت محصول نهایی و تجاری او در سال 1947 روانه بازار شد. از آن روز به این‌طرف مکانیزم عملکرد شیرآلات کاملاً مبتنی بر خلاقیت ذهنی و طرح اولیه موئن استوار است.

اجزای اصلی تشکیل‌دهنده شیرآلات ساختمانی

شناخت نسبی از اجزای تشکیل‌دهنده یک شیر، کمک شایانی به خرید شیرآلات باکیفیت می‌کند. این مسئله نیز باید موردتوجه قرار گیرد که با توجه به نوع شیر مورداستفاده ممکن است تجهیزات اضافی مختلفی روی آن‌ها وجود داشته باشد اما چهار جزء وجود دارد که تقریباً مشترک در همه شیرآلات است و به‌عنوان اصلی‌ترین اجزای تشکیل‌دهنده یک شیر ساختمانی به شمار می‌روند. این اجزاء عبارت‌اند از:

  • بدنه: مجموعه اجزای تشکیل‌دهنده شیرآلات روی یک بدنه سوار می‌شوند که نقش نگه‌دارنده و رابط میان تمام اجزای شیر است.
  • دیسک:‌ دیسک درواقع قطعه‌ای شیر است که پس از بستن آن، جریان آب قطع می‌شود و همچنین در هنگام باز شدن شیر، جریان آب برقرار می‌گردد. البته در برخی شیرها ممکن است از مکانیزم دیگری برای باز و بسته کردن شیرآلات استفاده شود.
  • نشیمنگاه یا سیت: یکی دیگر از اجزای مهم شیرآلات، نشیمنگاه آن است. نقش نشیمنگاه مربوط به نگهداری از دیسک در زمان بستن جریان آب است. اساساً نشیمنگاه نقش بسیار مهمی در زمینه آب‌بندی انواع و اقسام شیرآلات دارد. در خصوص این مسئله در ادامه بیشتر صحبت خواهیم کرد.
  • دسته، استم یا فلکه: یکی دیگر از اجزای مهم شیرها، دسته است که درواقع فرمان باز و بسته شیر از طریق آن به دیسک منتقل می‌شود. البته باید به این نکته نیز اشاره‌کنیم که در شیرآلات هوشمند کنونی دیگر خبری از دسته نیست و از طریق سنسورهای نوری فرمان باز و بسته کردن شیر صادر می‌شود. درباره خرید شیرآلات هوشمند نیز در ادامه بیشتر صحبت می‌کنیم.

انواع شیرآلات ساختمانی بر اساس جنس

در هنگام خرید شیرآلات ساختمانی باید به این نکته توجه داشته باشید که شیرآلات را بر مبنای جنس، محل کاربرد، ساختار و مکانیزم عملکرد دسته‌بندی می‌کنند. شناخت این دسته‌بندی‌ها به شما کمک می‌کند که بتوانید شیرآلات موردنظر خود را به‌درستی انتخاب کنید و نهایت بهره‌برداری را از خرید خود داشته باشید. در ابتدا به بررسی دسته‌بندی انواع شیرآلات بر مبنای جنس آن‌ها می‌پردازیم.

به‌طورکلی باید توجه داشته باشید که متریال مورداستفاده در تولید انواع شیرآلات، از آلیاژهای برنج و سرب هستند. آن چیزی که موجبات تفاوت میان شیرآلات مختلف در ظاهر را به وجود می‌آورد، روکش فلزی است که روی بدنه شیر اعمال می‌شود. شیرآلات قدیمی را معمولاً از سرب تولید می‌کردند اما به دلیل نقطه‌ضعف سرب در خصوص خوردگی زودهنگام، باعث شد که در حال حاضر آلیاژ برنج به جایگزین مناسبی برای آن تبدیل شود. همچنین سرب ازنظر مسائل بهداشتی نیز دارای مشکلاتی است و درصورتی‌که با آب آشامیدنی ترکیب شود، در درازمدت عوارض خطرناکی را برای افراد به دنبال خواهد داشت. در حال حاضر وقتی برای خرید شیرآلات اقدام می‌کنید، کمتر شیری را می‌توانید پیدا کنید که از سرب تولیدشده باشد.

سایر مقالات
لوله آهنی گالوانیزه

در مقرارت ملی ساختمان نیز این مسئله قیدشده است که بخش‌هایی از شیرآلات که در تماس با آب هستند، نباید از جنس سرب باشند در غیر این صورت قادر به اخذ تأییدیه سازمان نظام‌مهندسی نخواهید بود. در ادامه لازم است تا در خصوص روکش‌هایی که روی شیرآلات اعمال می‌شوند، بحث کنیم. به‌طورکلی پنج نوع روکش مرسوم وجود دارد که برای انواع شیرآلات مورداستفاده قرار می‌گیرد.

شیرآلات با روکش برنجی

آلیاژ برنج از چگالی بالایی برخوردار است و به همین دلیل استفاده از روکش برنج روی شیرآلات وزن آن‌ها را نسبت به سایر شیرآلات افزایش می‌دهد؛ اما این آلیاژ بسیار مقاوم است و در مناطقی که شرایط اقلیمی چندان مساعد نیست و یا مناطق ساحلی که سطح رطوبت بسیار بالا است، بازده عملکردی بسیار خوبی از خود به نمایش می‌گذارند.

شیرآلات با روکش روی

اگر به دنبال خرید شیرآلات ارزان‌قیمت هستید، پیشنهاد ما به شما تهیه شیرآلاتی است که از فلز روی به‌عنوان روکش آن‌ها استفاده می‌شود. بسیاری از شیرآلات نسل قدیم در این دسته قرار می‌گیرند و درگذشته مصارف به‌مراتب بیشتری در مقایسه با امروز از این گروه از شیرآلات به عمل می‌آمد. فلز روی همان فلز معروفی است که برای گالوانیزه کردن ورق‌های فولادی مورداستفاده قرار می‌گیرد. به‌این‌ترتیب که با اعمال یک‌لایه روی با ضخامت معین روی سطح ورق‌های فولادی، جلوی خوردگی آن‌ها را تا حد بسیاری زیادی می‌گیرند. فلز روی در برابر رطوبت مقاومت بسیار زیادی از خود نشان می‌دهد و نوعی حفاظت کاتدی از فلز زیرین خود به عمل می‌آورد. البته در سال‌های اخیر روکش‌های بهتری در مقایسه باروی شناسایی‌شده است که باعث کم شدن استفاده از روی به‌عنوان روکش شیرآلات شده‌است. در حال حاضر در بسیاری از پروژه‌های ساختمانی دیگر از شیرآلات با روکش روی استفاده نمی‌شود.

شیرآلات با روکش کروم

همان‌طور که اشاره کردیم، تولید شیرآلات در دنیای امروز به سمت مدرن شدن حرکت کرده است و تولیدکنندگان در تلاش هستند تا طرح‌های جذاب‌تری از شیرآلات را به بازار عرضه کنند. یکی از عوامل مؤثر در زیباسازی سطح شیرآلات، عدم لکه‌گیری آن در طول زمان است. چون برخی شیرآلات هستند که در وهله اول ظاهر زیبایی دارند اما پس از مدتی با مشکل جدی لکه‌گیری مواجه می‌شوند. روکش کروم این مشکل را تا حد زیادی مرتفع کرده‌است و به دلیل خاصیت ضد لکه‌گیری که دارد، در طول زمان امکان تشکیل لکه‌های آب روی آن کم است. از طرفی به دلیل ظاهر زیبا و درخشانی که در سطح شیرآلات ایجاد می‌کند، در تولید محصولاتی با ظاهر شکیل نیز بسیار مؤثر هستند. از طرف دیگر فلز کروم، دوام زیادی دارد و در برابر خوردگی مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهد. البته باید در نظر داشته باشید که این ویژگی‌های مثبت باعث شده‌است که خرید شیرآلات با روکش کروم، هزینه تمام‌شده بیشتری در مقایسه با سایر شیرآلات داشته باشد. البته به دلیل استحکام بالای این نوع شیرآلات در درازمدت هزینه آن برای شما جبران خواهد شد.

شیرآلات با روکش استیل

همان‌طور که می‌دانید، استیل از دو نوع کلی تشکیل شده‌است. نوع اول که استیل معمولی است، در مقابل زنگ زدن و خوردگی مقاومت چندانی از خود نشان نمی‌دهد. نوع دوم اصطلاحاً به استیل ضدزنگ یا استنلس استیل مشهور است که در برابر زنگ زدن مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهد. به‌عنوان روکش برای شیرآلات حتماً توصیه می‌شود که از استیل ضدزنگ استفاده شود که مقاومت بالایی در مقابل خوردگی از خود به نمایش می‌گذارد. در خصوص لکه‌های آب نیز عملکرد مشابه شیرآلات با روکش کروم دارد. یک ویژگی مثبت در خصوص شیرآلات استیل، قیمت کمتر آن‌ها در مقایسه با شیرآلات کروم است که موجب می‌شود خرید شیرآلات با روکش استیل مقرون به‌صرفه‌تر می‌شود.

شیرآلات با روکش برنز

گران‌‌ترین نوع شیرآلاتی که در حال حاضر در بازار وجود دارد، شیرآلات برنزی هستند که هزینه بسیار بالایی روی دست خریدار می‌گذارند اما برای منازل مسکونی لوکس که از بهترین متریال و مصالح برای احداث تمام بخش‌های ساختمان استفاده می‌شود، معمولاً شیرآلات برنزی نیز به‌عنوان کالای مصرفی استفاده می‌شود. ظاهر خیره‌کننده و جذابی توسط برنز برای شیرآلات به وجود می‌آید که جلوی بی‌نظیری به آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام خانه شما می‌دهد. برنز نیز در برابر خوردگی مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد و می‌توان با خیال راحت اقدام به خرید این نوع شیرآلات نمود.

انواع شیرآلات ساختمانی بر اساس طراحی

در طراحی انواع و اقسام شیرآلات، مدل‌های مختلفی تولید می‌شود که می‌توانید در هنگام خرید شیرآلات آن‌ها را موردتوجه قرار دهید. برخی از این طراحی‌ها مرتبط با زیباسازی شیرآلات است و برخی دیگر از طراحی‌ها به‌منظور راحت شدن استفاده از آن‌ها است. در ادامه به معرفی انواع شیرآلات ساختمانی بر اساس طراحی آن‌ها می‌پردازیم.

سایر مقالات
تفاوت لوله پوش فیت و لوله پلیکا

شیرآلات پدالی

در خرید شیرآلات پدالی باید توجه داشته باشید که آن‌ها معمولاً فاقد هرگونه دستگیره برای باز و بسته کردن جریان آب هستند. بلکه به کمک یک پدال در قسمت زیرین روشویی قرار می‌گیرد، جریان آب کنترل می‌شود. از این نوع شیرآلات در منازل مسکونی به‌هیچ‌وجه استفاده نمی‌شود و بیشتر در برخی مکان‌های عمومی نظیر مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز اداری و تجاری ممکن است از این نوع شیرآلات وجود داشته باشد. در شیرآلات پدالی صرفه‌جویی مصرف آب به‌خوبی اتفاق می‌افتد چراکه به‌محض اینکه افراد پای خود را از روی پدال برمی‌دارند، جریان آب قطع می‌شود. درگذشته نقطه‌ضعف این شیرآلات آن بود که قابلیت کنترل دما با آن‌ها وجود نداشت اما با طراحی‌های جدید صورت گرفته، این امکان نیز فراهم‌شده است. شاید یکی از مهم‌ترین مزایای خرید شیرآلات پدالی، عدم تماس دست با اهرم شیر است که امکان انتقال آلودگی به افراد را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

 

شیرآلات تک اهرمی

در این نوع شیرآلات برای باز و بسته کردن جریان آب، تنها یک دستگیره وجود دارد که با حرکت دادن آن می‌توان جریان آب را کنترل نمود. همچنین تغییر جریان آب از گرم به سر با حرکت دادن افقی دستگیره اتفاق می‌افتد. کار کردن با این نوع شیرآلات معمولاً راحت‌تر است و به دلیل اینکه صرفاً دارای یک اهرم هستند، جای کمتری را در محل نصب اشغال می‌کنند.

نوعی از شیرآلات اهرمی هستند که دارای شیلنگ فنری هستند. این نوع شیرآلات بیشتر در محیط آشپزخانه مورداستفاده قرار می‌گیرد و برای شستشوی راحت‌تر نقش مؤثری را ایفا می‌کنند.

 

شیرآلات دو اهرمی یا دو دستگیره

شیرآلات قدیمی که در ساختمان‌ها مورداستفاده قرار می‌گرفت، از این دسته بودند که به‌طورکلی شیر آب سر و گرم از یکدیگر جدا بوده و معمولاً دستگیره آب سرد در سمت راست و دستگیره آب گرم در سمت چپ تعبیه می‌شد. همان‌طور که از ساختمان این نوع شیرآلات مشخص است، فضای بیشتری در مقایسه با شیرآلات تک اهرمی در محل نصب اشغال می‌کنند. البته استفاده از این نوع شیرآلات در حال حاضر چندان مرسوم نیست و خرید شیرآلات تک اهرمی از محبوبیت بالاتری برخوردار است.

شیرآلات فلکه‌ای

شیرآلات فلکه‌ای نیز تقریباً مشابه شیرآلات اهرمی هستند با این تفاوت که به‌جای اهرم از دو فلکه برای باز و بسته کردن جریان آب استفاده می‌شود. در این شیرآلات اصطلاحاً از دو مغزی استفاده می‌شود و به دلیل ساختار آن‌ها، فضای موردنیاز در محل نصب این شیرها، بیشتر از سایر شیرآلات است. خرید شیرآلات فلکه‌ای در حال حاضر چندان مرسوم نیست و صرفاً برای برخی کاربری‌های خاص از آن‌ها استفاده می‌شود. دلیل اصلی کاهش مصرف این نوع شیرآلات، هدر رفتن آب در حین فرآیند باز و بسته کردن شیرآلات است.

شیرآلات هوشمند

با پیشرفت تکنولوژی و افزایش اهمیت صرفه‌جویی در مصرف آب آشامیدنی، این نیاز احساس شد که برای جلوگیری از هدر رفتن آب لازم است تا اقداماتی را در دستور کار قرار داد. اینجا است که پای شیرآلات هوشمند به میان می‌آید. در این نوع شیرآلات هیچ نوع دستگیره یا اهرمی وجود ندارد و صرفاً نوعی سنسور در آن تعبیه‌شده است که به‌محض آنکه دست شما در مقابل آن قرار بگیرد، جریان آب وصل می‌شود و در سایر مواقع جریان آب قطع می‌شود.

 

شیرآلات لمسی

نوع دیگری از شیرآلات بهداشتی هستند که بیشتر در آشپزخانه‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرند و به نام شیرآلات لمسی مشهور هستند. همان‌طور که از نام آن‌ها مشخص است، شیرآلات لمسی تنها با لمس دست جریان آب را قطع و وصل می‌کنند. شیرآلات لمسی در ابتدا چندان موردتوجه سازندگان پروژه‌های ساختمانی قرار نگرفت اما در سال‌های اخیر رفته‌رفته در حال پیدا کردن جایگاه مناسب برای خود در بازار شیرآلات است.

 

 

 

شیرآلات دیجیتال

در حال حاضر تولیدکنندگان ایرانی در زمینه تولید شیرآلات دیجیتال فعالیت نمی‌کنند چراکه خرید شیرآلات دیجیتال به دلیل قیمت بسیار بالا، در سطح محدودی صورت می‌پذیرد و این نوع شیرآلات به‌صورت وارداتی در کشور حضور دارند. کنترل جریان آب در این شیرآلات به کمک یک دستگاه دیجیتالی انجام می‌شود. در کنار شیر نوعی صفحه دیجیتالی لمسی وجود دارد که به کمک آن می‌توان دما و حجم آب خروجی از شیر را کنترل نمود.

 

انواع شیرآلات ساختمانی بر اساس مکانیزم عملکرد

شیرآلات ساختمانی ازنظر مکانیزم عملکرد به دودسته شیرآلات واشردار و بدون واشر تقسیم می‌شوند. در ادامه به معرفی این دو دسته از شیرآلات می‌پردازیم.

شیرآلات واشردار

اگر به خانه‌های مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های قدیمی بروید، حتماً این نوع شیرآلات را در خانه‌های آن‌ها دیده‌اید و از آن‌ها استفاده نموده‌اید. این شیرآلات کم‌کم در حال منسوخ شدن هستند و قیمت تمام‌شده بسیار کمتری نیز در مقایسه با سایر انواع شیرآلات دارند. در شیرآلات واشردار برای باز و بسته کردن شیر، از اعمال فشار و چرخش به‌طور هم‌زمان استفاده می‌شود. برای تنظیم دمای آب در این شیرها نیز باید از اختلاط آب سرد و گرم به کمک دو اهرم موجود در کنار شیر استفاده نمود.

سایر مقالات
شیرآلات شودر

شیرآلات بدون واشر

یکی از انواع شیرآلات بدون واشر مورداستفاده در ساختمان، شیرهای توپی هستند. مکانیزم عملکرد شیرآلات اهرمی معمولاً به کمک یک توپی است که اهرم به آن متصل می‌شود و هم‌زمان با حرکت دادن اهرم، توپی نیز شروع به چرخیدن می‌کند و کار تنظیم دبی و دمای آب خروجی از شیر را انجام می‌دهد. این نوع شیرآلات علی‌رغم راحتی کار با آن‌ها در مقایسه با شیرآلات واشردار، به دلیل نوع و تعداد قطعات بکار رفته در آن‌ها با مشکل چکه کردن شیر در درازمدت مواجه هستند.

نوع دیگری از شیرآلات بدون واشر را شیرآلات دیسک می‌نامند. این شیرآلات نیز از انواع تک اهرمی هستند. اهرم آن‌ها روی یک بدنه استوانه‌ای شکل پهن سوار شده است. شیرآلات دیسک عمل اختلاط آب سرد و گرم را در داخل یک مخزن انجام می‌دهند که به آن کارتریج تعادل فشار گفته می‌شود. در انتهای این مخزن دو دیسک سرامیکی وجود دارد که با حرکت بالا و پایین شدت فشار آب را کنترل می‌کند. همچنین چرخش اهرم به سمت چپ و راست برای تنظیم دمای آب طراحی‌شده است. این شیرآلات دارای کیفیت بالایی هستند و نسبت به سایرین، عملکرد بهتری دارند؛ درنتیجه نیاز کمتری به تعمیر خواهند داشت.

شیرآلات کارتریجی دسته دیگری از شیرآلات بدون واشر هستند که در ساختمان شیرآلات دو اهرمی مورداستفاده قرار می‌گیرند. شیرآلات کارتریجی و فشاری در نگاه اول و در ظاهر تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند اما باید به این نکته توجه داشته باشید که تنها تفاوت میان این دو نوع شیر در وجود یا عدم وجود واشر است. در هنگام بازو بسته کردن شیرهای کارتریجی نیازی به اعمال فشار خاصی برای چرخاندن شیر نیست ولی در شیرآلات فشاری حتماً باید از فشار در هنگام چرخانه شیر استفاده نمود.

نکات مهم درباره خرید شیرآلات

در هنگام خرید شیرآلات باید به چند نکته اساسی دقت کنید که در ادامه به‌صورت موردی به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

1- مسئله مهم ابتدایی که باید به آن توجه داشته باشید، جنس متریال مورداستفاده در ساخت شیرآلات است. همان‌طور که اشاره کردیم، معمولاً بدنه شیرآلات را از دو نوع آلیاژ برنج و سرب تولید می‌کنند. دلایل ناکارآمدی سرب را در ابتدای مقاله موردبررسی قرار دادیم؛ بنابراین حتماً توجه داشته باشید که شیرآلاتی را تهیه نمایید که از آلیاژ برنج در ساخت آن استفاده‌شده است.

2- مسئله مهم بعدی، مرتبط با روکش شیرآلات است. انواع روکش‌های مرسوم مورداستفاده در شیرآلات را موردبررسی قرار دادیم. با توجه به بودجه در اختیار و کاربری مورد انتظار باید تصمیم به خرید شیرآلات مناسب بگیرید.

3- نکته مهم دیگری که در کیفیت و طول عمر شیرآلات بسیار اثرگذار است، آبکاری آن‌ها است. چند روش برای آبکاری شیرآلات وجود دارد که از میان آن‌ها،‌ شیرآلاتی که با روش PVD آبکاری می‌شوند از طول عمر بسیار بیشتری برخوردار هستند و به‌راحتی دچار خوردگی نمی‌شوند.

4- در حال حاضر برای مصارف مسکونی بیشتر از شیرآلات اهرمی استفاده می‌شود و شیرآلات هوشمند را بیشتر در مکان‌های عمومی نظیر دانشگاه‌ها، سینماها، مراکز تجاری و اداری و … مورداستفاده قرار می‌دهند.

5- اگر مسئله دکوراسیون ساختمان برایتان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، باید به سراغ شیرآلات لوکس نظیر شیرآلات با روکش برنز یا کروم بروید. البته قیمت این نوع شیرآلات را نیز باید در نظر داشته باشید.

6- مسئله بهینه‌سازی مصرف آب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در هنگام خرید شیرآلات باید به این نکته توجه کافی داشته باشید.

7- گارانتی یا ضمانت شیرآلات یکی از دیگر از فاکتورهای مهم در خصوص خرید این تجهیزات است که باید همواره موردتوجه قرار دهید.

8- یکی دیگر از مسائل مهم در خصوص شیرآلات، موضوع تعمیرات و نگهداری آن‌ها است. اگر شیرآلات را برای مکان‌هایی استفاده می‌کنید که زیاد مورداستفاده قرار می‌گیرند، حتماً باید از شیرآلاتی استفاده کنید که کار تعمیر و نگهداری آن‌ها دشوار نباشد. به کمک مشورت با کارشناسان شرکت بازرگانی کشیشی می‌توانید از شیرآلات مناسب برای پروژه‌های خودآگاهی پیدا کنید.

عوامل مؤثر در قیمت شیرآلات

اگر به قیمت شیرآلات ساختمانی موجود در بازار توجه کنید، متوجه تفاوت قیمت بعضاً معنی‌داری که بین مدل‌های مختلف شیرآلات وجود دارد، خواهید شد. به‌طورکلی مجموعه عواملی وجود دارد که در تعیین قیمت شیرآلات ساختمانی اثرگذار هستند. این عوامل عبارت‌اند از:

1- مهم‌ترین عامل در تعیین قیمت شیرآلات متریال مورداستفاده به‌عنوان روکش آن‌ها است. در خصوص مسئله قیمت شیرآلات به این نکته اشاره کردیم که به ترتیب شیرآلات با روکش برنز، کروم و استیل ضدزنگ بیشترین هزینه را برای شما به همراه خواهند داشت؛ بنابراین در هنگام خرید شیرآلات باید به این مسئله دقت کافی داشته باشید.

سایر مقالات
تأسیسات ساختمانی و انواع آن

2- مسئله مهم دیگری که در قیمت تمام‌شده شیرآلات مؤثر است، مدل شیرآلات است. به‌طورکلی شیرآلات فلکه‌ای در حال حاضر به‌عنوان ارزان‌ترین مدل شیرآلات موجود در بازار شناخته می‌شوند. شیرآلات اهرمی ازنظر قیمت تمام‌شده در جایگاه میانی قرار می‌گیرند و شیرآلات هوشمند در ردیف گران‌ترین شیرآلات به شمار می‌روند.

3- برند شیرآلات نیز در قیمت تمام‌شده محصولات آن‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. در بین برندهای ایرانی فعال در عرصه تولید شیرآلات، برندهای قهرمان، شودر و راسان به‌عنوان بهترین تولیدکنندگان به شمار می‌روند که دارای محصولات بسیار باکیفیت و مطمئنی هستند.

انواع برندهای شیرآلات موجود در فروشگاه اینترنتی کشیشی

بازرگانی کشیشی همواره تلاش کرده است تا مجموعه‌ای از محصولات برترین برندهای فعال در زمینه شیرآلات بهداشتی ساختمانی را در سطح کشور را در معرض انتخاب شما عزیزان قرار دهد. تولیدکنندگان شیرآلات بهداشتی متعددی در سطح کشور فعال هستند اما بازرگانی کشیشی با بهره‌مندی از یک تیم علمی و کارشناسی،‌ به بررسی محصولات برندهای مختلف اقدام می‌کند. دراین‌بین محصولات خرید شیرآلات بهداشتی چهار برند مطرح در سطح کشور، به‌عنوان پیشنهاد اصلی بازرگانی کشیشی به شما عزیزان است. این چهار برند عبارت‌اند از:‌

1- شودر: یکی از مشهورترین برندهای فعال در زمینه شیرآلات ساختمانی در ایران، شرکت شودر است که با سابقه‌ای در حدود ربع قرن، تجربه گران‌بهایی را در زمینه تولید شیرآلات بهداشتی به دست آورده است. این شرکت موفق شده‌است که برای محصولات خود استانداردهای لازم در داخل و خارج کشور را اخذ نماید. شرکت شودر محصولات خود را با ضمانت پنج‌ساله به مشتریان خود عرضه می‌کند و در کنار آن با ارائه خدمات پس از فروش در کنار مشتریان خود حضور دارد. در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش اهمیت تولید شیرآلات لوکس،‌ شودر نیز تلاش بسیار خوبی در این زمینه را آغاز کرده است و موفق شده‌است شیرآلات با کیفیت بالا و طراحی بی‌نظیر را در اختیار مشتریان خود قرار دهد.

2- راسان: ازجمله برندهای مشهور دیگر که در صنعت تولید شیرآلات ساختمانی فعال است، می‌توان به برند راسان اشاره کرد که توسط مجموعه ماهسان پویا روانه بازار می‌شود. این شرکت نیز چیزی در حدود ربع قرن سابقه فعالیت در زمینه تولید شیرآلات ساختمانی دارد و در این سال‌ها با ارائه محصولات باکیفیت به مشتریان خود، توانسته است جایگاه ویژه‌ای برای خود دست‌وپا کند. برند راسان نیز موفق شده‌است که استانداردهای داخلی و استاندارد اروپایی ایزو را اخذ نماید. این شرکت شیرآلات بهداشتی خود را با گارانتی پنج‌ساله به مشتریان خود عرضه می‌کند.

3- کاویان: شرکت کاویان چیزی قریب به 20 سال سابقه فعالیت در زمینه تولید شیرآلات ساختمانی دارد و در این سال‌ها توانسته است با تکیه‌بر توانمندی و دانش فنی مهندسان ایرانی، محصولات باکیفیتی را روانه بازار کند و بسیاری از مشتریان خود را راضی نگه دارد. این برند که در حال حاضر با نام شرکت کاویان هم‌افزا در حال فعالیت است، مسئله صرفه‌جویی در مصرف آب را به‌عنوان یکی از سرلوحه‌های کاری خود در تولید شیرآلات قرار داده است و در این مسیر تلاش کرده تا با طراحی منحصربه‌فرد شیرآلات بهداشتی خود، در زیباسازی محیط‌های مسکونی، اداری و تجاری نقشی مهم ایفا کند.

4- ریابی: شرکت ریابی در زمره قدیمی‌ترین شرکت‌های فعال در زمینه تولید شیرآلات بهداشتی است که فعالیت خود را به‌نوعی از سال 1358 آغاز نموده است. سابقه طولانی‌مدت در کنار دانش فنی نیروی کار ماهر باعث شده است که محصولات برند ریابی قابل‌رقابت در عرصه‌های بین‌المللی نیز باشد. مدیران شرکت، کسب رضایت حداکثری مشتریان را به‌عنوان اصلی‌ترین اهداف خود در شرکت معرفی کرده‌اند.

در حال حاضر می‌توانید برای خرید شیرآلات برندهای مذکور با همکاران ما در بازرگانی کشیشی تماس حاصل نمایید و پس از راهنمایی و مشورت با آن‌ها، اقدام به خرید شیرآلات متناسب با نیاز و بودجه خود نمایید.

استعلام قیمت آنلاین خرید شیرآلات در فروشگاه کشیشی

ما در مجموعه بازرگانی کشیشی خود را متعهد می‌دانیم تا با رصد روزانه قیمت شیرآلات بهداشتی و ساختمانی، شما عزیزان را از به‌روزترین قیمت این محصولات آگاه نماییم. همان‌طور که مستحضر هستید،‌ به دلیل نوسانات شدیدی که در سال‌های اخیر در قیمت مواد اولیه تولید شیرآلات به وجود آمده‌است، ارائه قیمت به‌صورت آنلاین کار دشواری به‌حساب می‌آید؛ اما رضایت خاطر شما عزیزان برای مجموعه بازرگانی کشیشی اهمیت بسیار بالایی دارد و شما می‌توانید به‌صورت روزانه قیمت شیرآلات ساختمانی برندهای مختلف را در سایت بازرگانی کشیشی مشاهده نمایید.

تمام تلاش مجموعه بازرگانی کشیشی ارائه خدمات مطمئن و باکیفیت به شما عزیزان در عرصه تأسیسات مکانیکی ساختمانی است. ما با حدود پنجاه سال سابقه فعالیت در این زمینه، ضمن شناخت دقیق از برندهای مطرح و باکیفیت داخلی و خارجی موجود در بازار، به ارائه گارانتی مناسب برای محصولات می‌پردازیم تا خاطر شما عزیزان در هنگام خرید شیرآلات ساختمانی برای انواع و اقسام پروژه‌های خود آسوده باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات